Ръчна процедура при специални изискванияВ определени ситуации се получава неравномерен тен в различните части на тялото. Това може да се случи в началото на пролетта например, когато слънцето ни "изненадва" и придобиваме неравномерен тен, след почивка на море, при слънчево изгаряне, ако се подлагаме на специфични козметични процедури, страдаме от витилиго и т.н. В такива случаи ръчната спрей тен процедура е подходящият избор.

Как протича процедурата
Изпълнява се от специално обучен спрей-тен техник с помощта на спрей тен пистолет и може да се приспособи напълно към индивидуалните Ви изисквания и предпочитания. Отнема около 15 минути, като самото пръскане е 5-7 минути. Спрей-тен разтвор се нанася по тялото с помощта на професионален спрей-тен пистолет, който превръща разтвора във фина мъгла. Преди самата процедура, след като свалите дрехите си, стъпвате върху залепващи стелки, които ще предпазят стъпалата ви от разтвора. Върху по-сухите части на тялото (колене, лакти), както и по дланите на ръцете се нанася блокиращ крем. Той предотвратява прекомерната абсорбация на бронзиращия разтвор. 
На косата се поставя предпазна шапка, макар че вероятноста косата да се оцвети от разтвора е минимална, и то само ако е изключително светла. 
По време на процедурата, спрей-тен техникът Ви дава съвети как да застанете, за да може разтвора да бъде нанесен равномерно по цялото тяло. Спрей тен пистолетьт има и въздушна струя, която изсушава разтвора по време на самото нанасяне и можете 1-2 минути след процедурата да се облечете. 
Ефектът е моментален тен, тъй-като разтворите съдържат козметичен бронзант, който веднага придава златист естествен загар на кожата. 
Вижте External link opens in new tab or windowтук процедурата на живо в телевизионното предаване
"На кафе" с Гала
Вижте External link opens in new tab or windowтук процедурата на живо в телевизионното предаване
"В салона" с Маги
Запазете часза ръчна процедура